Historia

Ledande aktör i Norden gällande begagnade traktordelar

TK Traktordelar etablerades år 1956 utanför staden Linköping. Kärnan av affärsidén var samma då som idag; att demontera defekta traktorer och återanvända de fungerande delarna samt återvinna skrot och avfall. I takt med att verksamheten växte så gjorde också maskintyperna. Förutom traktorer demonterar vi idag även lastmaskiner, dumprar, grävmaskiner, traktorgrävare, teleskoplastare m.m.

Under åren har vi byggt nya lagerhallar och utökat vårt lagerutrymme flera gånger om. Senast 2014 byggde vi ett nytt stort lager och har nu över 5000 m2 lageryta under tak. Förutom vår lageryta under tak så har vi också ett stort utelager på området.

Idag sysslar vi inte enbart med reservdelar utan säljer också kompletta maskiner samt erbjuder en fullfjädrad transporttjänst med släp och trailer. Se våra hela maskiner under fliken Maskiner & Redskap och läs om vår transporttjänst under fliken Transport.

Det som på 50-talet började som en liten ”byaskrot” har idag vuxit till en anläggning med över 5000 kvadratmeter välfylld lageryta och 20 anställda. Välkommen!